Geheel naar uw wens

Maatwerk Badmeubel

Kunt u het zich voorstellen, een badkamer zonder een badkamermeubel? Een badkamermeubel is eigenlijk onmisbaar geworden in de badkamer. U kunt uw spullen gemakkelijk opbergen en uw badkamer ziet er gelijk opgeruimd en netjes uit. Bovendien is Een badkamermeubel een sieraad voor uw badkamer. Een design dat de gehele ruimte nieuw leven inblaast en tegelijkertijd een goede functie in uw badkamer heeft. Maar wat voor badkamermeubel wenst u? Bij ons is alles mogelijk. Samen met u ontwerpen wij uw eigen unieke badkamermeubel. Wilt u 2 of 3 lades, hoge of lage lades? Wij hebben onbeperkte mogelijkheden om een badmeubel speciaal voor u op maat te maken!

Wij hebben een speciaal maatwerk badmeubel programma voor massief eiken badmeubelen en een apart programma voor gelakte meubelen. Een maatwerk massief eiken meubel kunnen wij in 41 kleuren leveren. Uiteraard blijft de natuurlijke eigenschap van eiken zichtbaar doordat de houtnerven duidelijk zichtbaar blijven na het aflakken van het badmeubel.

Voor het lak programma van onze maatwerk badmeubelen kunt u kiezen tussen een hoogglans of een matte lak afwerking. Elke gewenste kleur van de RAL waaier of NCS waaier kunt u zelf kiezen voor uw gelakte maatwerk badmeubel. Uiteraard zijn ook alle variaties mogelijk voor een perfect passend badmeubel. Om de badkamer compleet te maken hebben wij ook massief eiken onderbouwkasten, kolomkasten en nis planken. Of u nu kiest voor een meubel in 40 verschillende kleuren of dat u voor een gelakt meubel in RAL-kleuren kiest, alles is mogelijk.

Kolomkasten zijn uitgevoerd in hoge of lage kasten, uitgevoerd met laden en/of deuren. Het creëert extra opbergruimte in uw badkamer. De kolomkast is voorzien van softclosedeurtjes en meerdere planken. Bij Het Geldersch Badhuys heeft u diverse keuzes uit moderne badkamerkasten in verschillende stijlen. Vind u het belangrijk dat uw kolomkast combineert met uw andere badkamermeubelen? De badkamermeubelen zijn allemaal verkrijgbaar in dezelfde kleur en stijl. Zo brengt u een eenheid in uw badkamer en kunt u uw eigen badkamerstijl kiezen. Kiest u voor een luxe badkamerstijl met gelakte kolomkasten of kiest u voor een trendy badkamer met massief eiken elementen?

De eyecatcher in een badkamer zijn vaak de maatwerk eiken boomstam plankjes. Ook door boomstam plankjes in nisjes te bouwen, creëer je een stijlvolle ruimte. Je kunt er je douchespullen op kwijt, maar ook styling door er bijvoorbeeld plantjes in te doen is een hot item. Het brengt net dat ene beetje extra sfeer in je badkamer.

Maak nu direct een afspraak!